-

Nieuws / Updates

 

Recorders

 

Recording


Voor het opslaan van beelden wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van een harddiskrecorder, de opvolger van de time-laps videorecorder.

De harddiskrecorder is het belangrijkste onderdeel van een analoge CCTV installatie. Alle componenten van het systeem worden hierop aangesloten.

Alle moderne recorder zijn voorzien van een LAN (netwerk) aansluiting, waardoor de beelden op afstand kunnen worden bekeken.

Bij harddiskrecorder zijn de prijs- en prestatieverschillen erg groot.

Heel belangrijk is de gebruikte compressietechniek. Onze recorders gebruiken hiervoor MPEG4. Gezien de prijs-/prestatieverhouding op dit moment de beste optie.

Deze harddiskrecorders zijn verkrijgbaar in een 4, 8 en 16-kanaals uitvoering, en standaard voorzien van een CD-writer waardoor de opgenomen beelden eenvoudig kunnen worden gekopieerd naar een CD.

Tevens hebben wij naast de standaard recorders ook hybride pc’s speciaal gebouwd en ingericht voor video servicing voordeel hiervan is deze zijn makkelijker uit te breiden wanneer u meer camera’s wil of meer mogelijkheden tot op afstandbewaking en opslag

mouseover