-

Nieuws / Updates

 

De meldkamer

 

De alarmcentrale, ook wel meldkamer genoemd, is een belangrijk verlengstuk van de installateur. Nagenoeg alle installaties worden hierop aangesloten.

Het alarmsysteem verstuurt zijn meldingen via een analoge, ISDN of (A)DSL-lijn. Dit kan bijvoorbeeld zijn inbraak, brand,  overval, sabotage, maar ook storingsmeldingen zoals uitval van de netspanning komen bij de alarmcentrale binnen.
Ook een alarmcentrale is Borg gecertificeerd. Er worden zeer strenge eisen gesteld aan het personeel, het bedrijfspand en de apparatuur.

Indien een melding bij de alarmcentrale binnenkomt wordt het actiepatroon gestart dat bij een bepaalde melding hoort.
Zo zal in geval van een inbraakmelding een sleutelhouder worden gebeld (familie, kennissen, buren of surveillancedienst) en vervolgens onder voorwaarden de politie, maar bij stroomuitval alleen een sleutelhouder.

Indien u in uw omgeving geen waarschuwingsadressen heeft of hier niemand mee lastig wilt vallen kunt u de alarmopvolging ook door een bewakingsdienst laten uitvoeren. Zij zijn dan in het bezit van een sleutel van uw pand en verzorgen de volledige alarmafhandeling.
In alle gevallen regelen wij voor u de volledige administratieve afhandeling. U heeft dus één contactpersoon voor zowel de technische kant van uw beveiligingssysteem als voor de alarmcentrale en de alarmopvolging.

mouseover